Main Page

From Gondol

"A mai kormány az én szememben egy kicsit olyan, mintha Matuska Szilveszter lenne a MÁV igazgatója vagy a közlekedési miniszter." Balczó András gondol.gif

Contents

Vizsla(t) ............ "MEGCSINÁLTUK"

A lelkitörpe-Cézár ! ...
Az iratmegsemmisítő ...
Az árvízi szájhős ...
A ripacs ...
Kell 1 kis "ribillió" ! - Önmerénylet ?!!

THM_0001372364.jpg

Cezaromániás diktátor-jelölt !!

nero.jpg

A vörös polip ...

veres_polip.jpg

Így él a luxusbaloldal vezére!
... a sintér ... :( ...Vagy .. MUTASSAK?

sinter2.gif Gyurcsány, gondolaFórum+

(((619))) ígéret-lufi

Téma: 99 (L)UFI...

XIII28_n.jpg

Hogy mik vannak, s mennyi!

lead_gyur7.jpg _gyurcsan1.jpg

fantom_Nomentana.jpg Szemlohegy_villa2.jpg

hattyu160.jpg kepphpFGY_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ... MUTASSAK MÁST?

kmm_blue.jpg dA ReAl GyUrcSÁny FeRcsI blogHogy mik nincsenek !

nagyajolet_head.jpg

"Előbb ígérgetünk, aztán betartunk..."

bestof.gif

vizsla5.jpg

619lufi.jpgMottó:

„Elnézést kell kérni a társadalomtól azért, mivel ezt a munkát nem tudjuk bolsevista módszerrel elintézni, csak jogállami keretek között.” (Keller László közpénzügyi államtitkár interjúja a Népszavában)

nagyajolet_kisbanner.gif


bestofmegcsinaltak.gif

davis_civil_aclu_org.jpg

Civil kezdeményezés Gyurcsány-ügyben Levél Polt Péterhez

Arcképcsarnok


Futottak még bozótharcosok:

lead_ujhe.jpg pm_19_b.jpg magyar_balint.jpg

Linkek

GONDOLA

gondola Fórum+ on.gif

Információk

....... informacio.gifAz ez alatti részeket majd később jól kitöröljük... (( áthelyezzük máshová ... )) --Mandala 08:50, 18 January 2006fresserettich.gif >>> ..... Hogyan szerkessz lapotWiki successfully set up.

Please see the User's Guide for other usage and configuration help."... A wiki (illetve WikiWiki, kiejtése Template:IPA, Template:IPA vagy Template:IPA) egyik speciális fajtája a hipertext rendszereknek, vagy pedig maga a szoftver, ami ennek készítését lehetővé teszi. A wikiwikiweb olyan webhely, amely wiki rendszer szerint, ennek felhasználásával működik, vagyis lehetővé teszi azt, hogy a felhasználók (vagy általános esetben bárki) a laphoz új tartalmakat adjanak, vagy azon tartalmat módosítsanak. Másszóval a wiki egy olyan tartalomkezelő rendszer, amelynek számos különböző implementációja létezik. Segítségével egész weboldalak is működtethetők (nem feltétlenül lexikon jelleggel), de alkalmazható a hagyományos fórumok helyett is a látogatók tapasztalatainak, véleményeinek strukturáltabb megjelenítésére.

A Wiki (nagy W-betűvel) és a WikiWikiWeb megnevezésen általában az első wiki rendszert, a Portland Pattern Repository-t értjük, ezért sokan azt javasolják, hogy általában a wikiket kis kezdőbetűvel írjuk. Néhol a wiki helyett a wikiwiki vagy WikiWiki forma is használatos.

A név maga a hawaii wiki wiki kifejezésből ered, ami „fürgét” vagy „nagyon gyorsat” jelent. A Honolulu Repülőtéren a terminálok közötti járatokat nevezik Wiki Wiki Bus-nak, azt szándékozván jelezni, hogy e járatok gyorsan közlekednek.

A Wiki ezen túl egy elterjedt maori és új-zélandi keresztnév. ... "


http://hu.wikipedia.org/wiki/Wiki


Personal tools