ProWare dosszie

From Gondol

ProWare_logo.jpg

A volt kommandóstisztek alapította „számítástechnikai és informatikai” magáncég megbízása az Orbán-kormány feltételezett bűneinek expressz feltárására mostanra végtelenül kellemetlenné vált.

Az APEH lefoglalta a ProWare Kft. összes ingóságát – tudósít a Népszabadság, amely rögtön hozzáteszi: a választásokat követően több állami tulajdonú cég átvilágításával megbízott társaság csaknem ötvenmillió forint köztartozást halmozott fel.

A lap emlékeztet, hogy jelenleg is a ProWare támogatja a Belügyminisztérium teljes vírusvédelmi rendszerét, és az APEH tízezer legnagyobb adózója elektronikus bevallását segítő számítástechnikai rendszerének alapjait is ezzel a céggel készíttették el.

A jelek szerint a ProWare eltüntetése a kormányzati cél. A gondola információi szerint ugyanis az ötlet kiagyalói ellen fordult a „ProWare-projekt”. Ezért most elkezdték eltüntetni a nyomokat.

A volt kommandóstisztek alapította „számítástechnikai és informatikai” magáncég megbízása az Orbán-kormány feltételezett bűneinek expressz feltárására mostanra végtelenül kellemetlenné vált. A be nem bizonyosodott, valójában az MSZP agit-prop ötletgazdáinak fejében született „bűncselekmények” „kinyomozása” a hazugságok egyre bonyolultabb hálójává bonyolódott.

A ProWare igen kedves volt a Medgyessy-kormány bankárokból álló szürke elitjének. Ezért kapta a sorozatos és jól fizető megbízásokat Medgyessy Péter jó barátjától, Erős Jánostól: Magyar Fejlesztési Bank, Nemzeti Autópálya Rt., Állami Autópálya-kezelő Rt., Konzumbank Rt., azután a Miniszterelnöki Hivatal más tájairól az In-Forrás Kht.; végül az Országos Egészségbiztosító Pénztár, a mentőszolgálat, aztán a Belügyminisztérium és maga az APEH is szerződött Tarjányi Péterék cégével

Eltüntetik a ProWare-t? - gondola háttér (2003. október 18.) ... http://gondola.hu/cikk.php?szal=29418

ProWare dosszié: http://www.fw.hu/remekm/gondola-forum.php?f=2&t=003103

Personal tools